Τέχνη για χάρη της τέχνης

November 1, 2016

 

 

Ο συνηθής ύποπτος, Ecastica Advertising τάραξε και πάλι τα νερά της Λεμεσού και έκανε το κοινό να παραληρεί! Σοκ προκάλεσε το γυμνό μοντέλο που είχε «ντυθεί» με sushi για χάρη των εγκαινίων της έκθεσης 18+ που πραγματοποιήθηκε στο Πολυχώρο Ρόδι.

O Ανδρέας Βρυωνίδης, ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Ρόδι και πελάτης της Ecastica Advertising θέλησε να δημιουργήσει μια έκθεση με θέμα το γυμνό από διάφορα είδη τέχνης όπως ζωγραφική, ποίηση, φωτογραφία, γλυπτά, street art και κόμικς. Τότε η δημιουργική ομάδα της Ecastica Advertising σκέφτηκε ένα άλλο είδος τέχνης το Nyotaimori (=sushi που σερβίρετέ σε γυμνό σώμα), παράδοση των Σαμουράι της Ιαπωνίας που γίνονταν για να γιορτάσουν μια νικηφόρα μάχη. Αυτό το είδος τέχνης έγινε γνωστό από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Sex and the City.

Η έκθεση που ονομάστηκε 18+ άνοιξε τις πόρτες της με ένα VIP invitation only πάρτι στις 27 Οκτωβρίου όπου παρουσιάστηκε και το sushi art στους πελάτες, συνεργάτες και καλλιτέχνες που παρουσίασαν τα έργα τους. Το όλο θέμα εντυπωσίασε και πήρε τεράστιες διαστάσεις και συζητήθηκε σε πάμπολλα sites, στα social media, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Εμείς σαν Ecastica Advertising θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Πολυχώρο Ρόδι και το Zen Room που μας άφησαν να εκφραστούμε! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δομινίκη Παπαδοπούλου που δέχτηκε με ευχαρίστηση να συμμετέχει και να αφήσει το σώμα της να φιλοτεχνηθεί από τον σεφ του Zen Room. 

 

 

Εμας (Ecastica Advertising) μας θύμισε κάτι από τα παλιά! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 17, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Contact
 

6, Vasili Vryonides str, 5th floor

3095 Limassol, Cyprus

T: +357 25365046
F: +357 25363506

 

info@ecastica.com

  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W

© 2015 by Ecastica Advertising.